Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων OnParts.gr

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Καλωσήρθατε στο OnParts.gr

amega baterries


Ca+ Technology                                 

Τι σημαίνει η νέα υβριδική τεχνολογία των μπαταριών  A-Mega και Top Car

 

  Οι μπαταρίες A-Mega και Top-Car  κατασκευάζονται αποκλειστικά με την καινοτόμο υβριδική τεχνολογία χρησιμοποιώντας δισθενή μέταλλα.

  Η καινοτόμος υβριδική τεχνολογία της A-Mega και Top Car έχει  υιοθετήσει όλα τα πλεονεκτήματα της κλασικής υβριδικής και ασβεστίου τεχνολογίας και έχει εξαλείψει όλα τα μειονεκτήματά της. Στην κλασική υβριδική τεχνολογία η αρνητική πλάκα είναι από χυτό κράμα μολύβδου-ασβεστίου και η θετική από χυτό κράμα μολύβδου με πρόσμιξη από σελήνιο. Η κύρια διαφορά και πλεονέκτημα της ειδικής υβριδικής τεχνολογίας της A-Mega και Top Car είναι η χρησιμοποίηση ειδικών στοιχείων υψηλής τεχνολογίας που προστίθενται στα κράματα.

  Τα πλεονεκτήματα των μπαταριών που κατασκευάζονται με την πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία της A-Mega και Top-Car είναι:

  • Μοναδική αντοχή στους κραδασμούς σε όλα τα είδη των δρόμων (ειδική τεχνολογία συναρμολόγησης). Το πλεονέκτημα αυτό αποδεικνύεται και από τη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό «On Wheels» του τεύχους (11/2012), από την οποία προέκυψε ότι οι Α-Mega μπαταρίες έχουν γίνει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης ως προς την αντοχή στους κραδασμούς.
    • 100% χωρίς συντήρηση - χαμηλή κατανάλωση υγρού (λόγω της μοναδικής φόρμουλας του κράματος των στοιχείων).Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, η κατανάλωση υγρού δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 6 g / Ah. Η κατανάλωση υγρού της μπαταρίας Α-Mega είναι 0,3-0,5 g / Аh, δηλαδή έως και 20 φορές χαμηλότερη των Ευρωπαϊκών Standard.
    • Υψηλή αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις (λόγω της υψηλής τεχνολογίας κραμάτων από δισθενή μέταλλα που περιλαμβάνονται στην σύνθεση)
    • Μεγάλη διάρκεια ζωής των μπαταριών (λόγω του μοναδικού, πατενταρισμένου στοιχείου στεγανοποίησης)
    • Χαμηλή αυτοεκφόρτιση, δηλαδή πολύ πιο αργή εκφόρτιση σε κατάσταση αποθήκευσης.

 Παρεμπιπτόντως, οι ευρωπαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων προτιμούν τις μπαταρίες υβριδικής τεχνολογίας, ακριβώς όπως οι μπαταρίες A-Mega και Top Car, που θεωρούνται ότι είναι οι πιο αξιόπιστες και οι πιο ανθεκτικές